ISADORA B.B CREAM

promo

IsaDora kör enFace Promotion” just nu och en av de produkter som står i fokus är deras populära B.B Cream som kommer i en helt ny tappning. Förpackningen fräschas upp rent designmässigt, samt att den förses med en smidig och hygienisk pump som medför att luft inte samlas i tuben och produkten håller sig fräschare längre.

promo1

Den beskrivs somen hybrid mellan make-up och hudvård med flera välgörande effekter” och verkar vårdande och återfuktande, framtagen för att passa samtliga hudtyper. Den finns i sammanlagt 5 nyanser: 10 Light Beige, 12 Classic Beige, 14 Cool Beige, 16 Almond Beige samt 20 Bronzer.

Vad tror ni om denna, har ni testat den förut? Jag gillar IsaDoras basprodukter men deras B.B Cream har jag faktiskt inte testat. Jag fick hem nyansen Classic Beige igår, men den är för mörk för mig. Jag kan tänka mig att Light Beige kanske passar mig bättre!

IsaDora B.B Cream har ett rekommenderat pris på 159 SEK. Finns att köpa på bland annat H&M, Lindex, Åhléns, Kicks, ICA MAXI osv.