emiran_201403024326

BIODERMA SENSIBIO H2O var en av produkterna som kämpade om att bli Bästa Budgetprodukt i Daisy Beauty Awards, där jag satt som jurymedlem. Det är ett micellärt rengöringsvatten framtaget för mild och skonsam borttagning/rengöring av make-up. Är parfymfri och innehåller bland annat lakritsrot- och gurkextrakt som lugnar huden.

 I början överdoserade jag och mer eller mindre dränkte mina bomullsrondeller (behövs alltså inte) innan jag fick in rätta snitsen. Det är faktiskt en rätt dryg produkt, jag började använda min flaska i början av januari och nu i veckan tog jag slut på det sista innehållet i flaskan – helt ok. För den som vill att rengöring ska vara snabbt och effektivt kan det här mycket väl bli en god vän. Med en lätt hand försvinner snabbt basmake-upen och trollar bort ögonbrynen (haha) på ett kick. Det tar något längre tid att få bort eyeliner & mascara, men lämnar även ögat sällsamt rent (mina ögon blev dock något torra och röda efter vissa användningar).

emiran_201403024327

Men allt som allt känns huden ren och fräsch efteråt och minus fadäserna med lite småledsna ögon tycker jag att den är en bra rengöring som håller min hud lugn. Jag har inte haft några problem med utslag/rodnar/uttorkning som jag ibland kan få vid fel typ av rengöring och det är verkligen ett plus i kanten.

Har ni testat Bioderma Sensibio H2O? Vad tyckte ni? Jag kan lätt tänka mig att köpa ett ex. av den större flaskan så att jag har en här hemma, jag är väldigt nöjd!

Bioderma Sensibio H2O finns att köpa bland annat på apoteket för 250 ml/139 SEK samt 500 ml/229 SEK.

You May Also Like

One comment

Reply

Haj haj och en val

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.