image

Med lite förnyad kraft letade jag mig genom testarlådan och hittade denna godbit från L’oréal Paris: Nude Magique Cushion dewy glow foundation. Jag har inte testat någon Cushion-foundation tidigare men jag vet att det kommit ut en hel del varianter på sistone. Det bästa av allt (med denna alltså) är att nyansen passar mig, yay!

Har ni testat denna/någon annan foundation med cushion? Ge mig gärna tips på bästa appliceringstips ♥️

You May Also Like

6 comments

Reply

Älskar den när man bara vill ha en lätt bas!

Reply

Testade den idag och den ger verkligen ett lätt resultat! Jag blev så glad när jag insåg att nyansen verkligen passade mig. Den kommer bli toppen de dagar man bara vill ha litegrann. Typiskt mig att ha den hemma så länge utan att testa x)

Reply

tycker också den är trevlig, och blev precis som du väldigt glad över att nyansen passade! det hade jag definitivt inte väntat mig.

Reply

Det säger ju en hel del om marknaden för foundation här, haha. Men ja det känns kul att det faktiskt fanns en nyans som passar redan vid första lanseringen, ibland får man ju vänta tills de uppdaterar nyanserna för att få något som passar :P

Reply

Vilken nyans har du. Verkar bra men ej provat ännu mvh maria.

Reply

Jag håller på att testa 01 Rose Porcelain (det är den ljusaste nyansen) och därefter finns det ytterligare fyra :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.