THE BODY SHOP – PINITA COLADA LIMITED EDITION

VINTERTROLLBLOGGTBSPINITA

ALLTSÅ JAG TROR KNAPPT MINA ÖGON! 

31:e Maj släpper The Body Shop den limiterade kollektionen Piñita Colada som inspirerats av sol, sand och havet i Karibien. Produkterna innehåller bland annat ananas och handplockade kokosnötter från Antillerna & Santo Domingo. Kollektionen innehåller följande produkter:

Piñita Colada Shower Gel – 250 ml / 85 SEK
Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub – 250 ml / 225 SEK
Piñita Colada Body Sorbet  – 200 ml / 165 SEK
Piñita Colada Body Butter – 200 ml / 185 SEK

Kokos och ananas är verkligen min all time favorit-kombo och den kommer så långt i alla lägen. Drinkar, dofter, allt! Jag såg nyheten på Instagram tidigare idag och ville bara förmedla det vidare till er, snacka om att jag ser fram emot den här kollektionen