emiran_201403024361a emiran_201403024362b

IsaDora B.B Cream har uppdaterats med ny förpackning (med smart pump för mindre spill och bättre hållbarhet) och bredare färgskala. Färgskalan är uppdaterat till fem – hittar dock bara info om fyra – där ljusaste nyansen heter 10 Light Beige. IsaDora skriver följande om deras all-in-one-produkt:

B.B Cream har flera välgörande effekter och fungerar som primer, ger färg, återfuktar, täcker ojämnheter och skyddar huden med SPF 12. Den lätta cremen smälter in i hyn och ger en naturlig fräsch look. Speciella 3-D polymerer jämnar ut små oregelbundenheter och förbättrar hudens utseende.

10 Light Beige är den ljusaste av de fem nyanserna och problemet för mig är väl att nyansen – trots den låga siffran – är för mörk för mig. Jag tror den kommer komma väl till pass i sommar när jag fått lite färg, men just nu passar den alltså inte. Jag vet inte hur det är med övriga nyanser, men denna går åt det gula/varma hållet. Ni med neutral/kall underton bör nog leta vidare efter något som passar er bättre (Missha exempelvis, deras BB-crem är kanon!).

Men den ska ändå ha cred för att vara lättapplicerad, att den tunna formulan inte är för rinnig och att den ger en lätt täckning som kommer passa fint till varmare tider. Jag kommer absolut ge den en chans till men som det ser ut nu får den läggas till testa-igen-lite-senare-lådanHar ni testat denna, vad tycker ni?

 

IsaDora B.B cream all in one make-up har ett rekommenderat pris på 159 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om saken.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.