emiran_201403024372

NYX Soft matte lip cream är någon form av läppgunkshybrid med en krämig, matt formula. De beskrivs ha en silkeslen formula och finns i typ hutlöst många nyanser (både bärbara och mindre bärbara sådana, haha) i allt från midnattsblått, power-fuchsia till chokladbrunt.

emiran_201403024373-2

PARIS & DUBAI

Jag har inga problem med färg på läpparna men när det kommer till nyanser som Dubai kliver jag ett steg tillbaka, det faller mig inte alls i smaken. Paris däremot, det är så himla läckert! Formulan är verkligen sidenlen och jag har inga appliceringsproblem. Trots den matta ytan känns inte läpparna för torra och färgen håller bra länge.

Jag är nyfiken på fler av de andra nyanserna, som Milan, Copenhagen, Addis Ababa & Transylvania. Har ni testat dessa, vad tycker ni om dem?

Har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Finns att köpa på bland annat eleven.se, kicks.se & Nordicfeel.se (där kostar de dock 99 SEK st).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.