emiran_201403024381-2

DEPEND Apricot Sorbet släpptes tidigare i år tillsammans med fyra andra – totalt awesome – pastelliga nyanser. Det har en trevlig och lättapplicerad formula (den breda penseln gör det ännu bättre!) och det blev täckande på två tunna lager ♥ Jag valde att använda överlack den här gången för att jag lackade sent på kvällen, men lacken ska annars få en matt finish.

emiran_201403024378a

Jag tror att det hade kommit fram bättre med en mörkare bakgrund, jag ska tänka på det till det att jag swatchar övriga lack ur kollektionen! Men det är precis sådär blek-pastell-aprikos-aktigt jag hade hoppats på att det skulle vara, glassigt värre!

Har ni testat något av lacken ur Sorbet-kollektionen, gillade ni dem?

DEPEND O²-MINILACK har ett rekommenderat pris på 29 SEK. Sorbet-collection säljs i begränsad upplaga. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

2 comments

Reply

Älskar detta lack, eller egentligen alla Sorbet. Bär apricot idag med ett matt överlack.

Reply

Åh vad kul! Alltså jag är så himla svag för pasteller, det går aldrig ur!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.