vintertrollhoneybronze

The Body Shop fortsätter promota sina kommande lanseringar och näst ut för uppmärksamheten är Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator som släpps 31 maj (ett tag kvar med andra ord). Det beskrivs som en ”smart gelé” som blandas med foundation eller fuktighetsbevarare för en fräsch, naturlig sommarglöd och innehåller bland annat community Fairtrade-producerad honung från Etiopien.

 Vad tror ni om Glow creator, är det något intressant? Jag är trots allt lite nyfiken, det finns ju liknande produkter på marknaden (tror clarins har en glow-variant väl?) men jag har inte kommit så långt att testa dem.

Honey Bronze™ Drops of sun Holiday Glow creator har ett rekommenderat pris på 195 SEK/15 ml. Finns att köpa i butik/The body shops webshop från och med 31:e maj.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.