emiran_201403024393 emiran_201403024394

IsaDora Gloss Glace 3-D mirror shine lanserades tidigare i år och är ett återfuktande 3D-gloss som med enkel applicering ger volymeffekt och superglans utan att kladda. Glossen släpps i åtta nyanser i allt från Edward-sparkle-super-shiny-glitter till något mörkare kastanj.

emiran_201403024395

01 Diamond Glaze, 07 Oyster Glaze, 09 Pink Glaze & 13 Mauve Glace

Diamond Glace och Oyster Glace får mig att tänka på Twilight och vampire-shiny-sparkle-diamond-super-glitter-bodies medan Pink Glace faktiskt är rätt bärbart. Mauve Glace gillar jag bara inte, meh. Jag gillar läppgunk, men jag är rätt osäker på om jag gillar den här typen av gloss. De är klistriga men ändå inte och jag har svårt för typen läpprodukter som glittrar mer än en highlighter.

Kunde inte låta bli att visa dem för er ändå, det känns lite som när IsaDora släppte sina roll-on gloss, det fick mig att tänka tillbaka till högstadiet och min syn på smink då och det känns lite så med dessa också, heh! ♥ Har ni kikat in dessa, vad tycker ni?

IsaDora Gloss Glace 3-D mirror shine har ett rekommenderat pris på 119 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M OSV.

 

 

You May Also Like

4 comments

Reply

J gillar dom o när det glittrar så j kommer köpa.

Reply

Kul att du gillar dem! Jag är också svag för sådant som glittrar :)

Reply

Snyggaste swatchbilden! Känner mig fett opepp på dessa, hatar verkligen läppklet i tub sådär, blä!

Reply

TACK! Var lite osäker på om den liksom hjälpte att visa hur de ser ut. Ja men ja, jag håller med! Jag vill ha på annan tub med applikator och lite mindre edward-glitter :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.