ESSIE STARRY STARRY NIGHT

emiran_201403024441 emiran_201403024446 emiran_201403024444

Starry Starry Night från Essie är ett kultlack utan dess like och lanserades första gången 1985 och kom nu att relanseras i Retro Revival Collection 2016. Jag har spanat in original vs. Retro-versionen och det är en viss skillnad (jag tycker att originalet är snäppet läckrare glittermässigt) men jag är ändå glad att en ny version fått träda fram.

Formulamässigt är det lite av en katastrof, tjockt och segt som tuggummi och det tar ett tag att få ytan jämn. Det räcker dock med två lager för att få det täckande (som på bild ovan). Trots formulamiss tycker jag att det är OTROLIGT läckert och det gör mig liksom ingenting att det tar lite extra tid än vanligt. Det är så himla fint!

Vad tycker ni om Starry Starry Night, hiss eller diss?

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme i fråga.