emiran_201403024461

The Body shops ikoniska Vitamin E-serie innehåller sedan tidigare maxad fuktighetsbevaring och antioxidantskydd, men nu uppdateras serien med både nya produkter och innehållsförteckning i och med tillsättningen av ”vegetabilisk och hållbart producerad hyaluronsyra, i tillägg till vetegroddsoljans antioxidantiska egenskaper.

emiran_201403024462Vitamin aqua boost essence lotion: förbereder och aktiverar din hud för att fuktighetsbevara den i 48 timmar. Appliceras direkt efter rengöring som första steget i hudvårdsrutinen. Den gelifierade sammansättningen absorberas lätt av huden och förstärker fuktighetsbevaringen genom hela dagen tack vare det nya tillskottet: hållbart producerad vegetabilisk Hyaluronsyra. Rekommenderat pris 160 ml/175 SEK.

emiran_201403024463Moisture-protect emulsion SPF 30 PA+++: Gör huden fuktighetsbevarad, mjuk och skyddad utan att lämna vita märken efter sig. Med skydd mot UVA och UVB och förstärkning av hyaluronsyra för att låsa in fukt i mer än 48 timmar. Det här blir sommarens måste. Rekommenderat pris 50 ml/225 SEK.

emiran_201403024465Moisture Cream; En lätt och fuktighetsbevarande kräm som får huden att känna sig len och mjuk. Rekommenderat pris 50 ml/195 SEK.

emiran_201403024464Aqua Boost Sorbet: En vårdande och svalkande ansiktskräm framtagen för att återfukta, mjukgöra och boosta din hud. Rekommenderat pris 50 ml/215 SEK.

Jag har hört mycket om Vitamin E-serien men har inte använt mycket av den själv. När Aqua Boost Sorbet lanserades använde jag den ett tag, liksom Over-night-oljan som släpptes, men var inte riktigt kompis med dem.

Har ni testat något ur serien tidigare, vad tycker ni om den?

Den uppdaterade serien/nya produkterna lanseras idag (3:e maj) och kommer finnas till försäljning i butik, samt i The Body shops webshop.  Produkterna har skickats till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkterna i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.