emiran_201403024470emiran_201403024472emiran_201403024471Clarins Instant glow spring 2016 make-up collection lanserades tidigare i år och är framtagen för att med subtila nyanser ge huden en helt ny lyster. Clarins Ombre Iridescente eyeshadow var en av produkterna som släpptes i fyra mjuka nyanser – 04 Silver Ivory, 05 Silver Pink, 06 Silver Green & 07 Silver plum.

Jag fick nyansen Silver Ivory hemskickad till mig för ett tag sedan och jag tycker att den ser ut lite som fattigmanssilver i ton – jag kommer inte på något annat ord för att beskriva nyansen, haha. I vilket fall tycker jag att nyansen är himla tjusig!

emiran_201403024473

Skuggan är så himla krämig och glider på huden som smör. Den har ett sådant himla glow! Jag har inte hunnit testa den i en sminkning än men jag kan tänka mig att den passar de flesta nyanser, jag ser de flesta kombinationer flyga förbi ögonen på mig (silver och blått, silver och grönt, lila och…  – you get it).

Jag har inte testat alls mycket från Clarins tidigare och det här är första gången jag testar någon av deras ögonskuggor. Har ni testat Ombre Iridescente tidigare, tips på hur jag ska använda den?

Clarins Ombre Iridescente har ett rekommenderat pris på 235 SEK. Att produkten skickats till mig i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

2 comments

Reply

Så snygg kommer köpa en rosa eller lila.

Reply

Vad kul att du såg något du blev intresserad av! :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.