emiran_201403024534

Maybelline Matte maker mattifying powder i nyansen 10 Classic Ivory är mitt favoritpuder sedan något halvår tillbaka och har fått oförskämt lite utrymme här i bloggen. Det sveps lätt upp på borsten och lämnar en jämn och matt yta utan att bli kakigt. För det mesta drar jag bara ett drag med penseln över ansiktet efter jag applicerat foundation på morgonen och det håller sig fint och matt under dagen, men har jag suttit vid datorn mer än vanligt kan jag behöva bättra på det.

Jag är väldigt nöjd med det här pudret, det är drygt och håller i evigheter. Tror att jag öppnade min dosa i höstas och det är fortfarande mycket kvar av det! Har ni testat Matte Maker, vad tycker ni om det? 

Maybelline Matte Maker Mattifying powder har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS.SE. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte, detta påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh, det måste jag testa när min favorit från Soap & Glory (Kick Ass Instant Retouch Pressed Powder) tar slut, det är ju så dyrt och svårt att hitta i Sverige. Maybelline är ju mer lättillgängligt och puder är en sådan där sak som jag inte tycker det är värt att punga ut några större summor på!

Reply

Jag hatar när man hittar favoriter som är svåra att få tag på i Sverige >.< Spana in det i alla fall, passar det dig inte kanske det känns bra att inte ha pungat ut för mycket pengar på det liksom. Jag tycker också att puder är det tråkigaste någonsin att lägga pengar på så jag vill inte slänga ut några större summor på det :P

Reply

Hej jag har Isadora puder o undrar kan du rekommendera o prova ditt istället. Har ditt puder något bättre som du saknat av andra puder mvh maria.

Reply

Hej Maria!

Puder är en sådan där produkt som jag tycker är himla tråkig egentligen, så jag lägger inte så stort fokus på det. Jag gillar IsaDoras puder också och kan inte säga att Maybellines har ”något mer” än IsaDoras, de gör vad de ska utan att vara mer upphetsande än så :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.