emiran_201403024564Apoteket hoppar i sommarskrud och lanserar årets limiterade upplaga av Passion and Nature, kroppsvård i somrig styrsel framtagen för att ge huden det där lilla extra under sommarmånaderna. På flaskorna står det ”som en dröm om varma sommarvindar och frisk citrus” och med doftnoter av röd grapefrukt, bergamott och rabarber känns det som att de kommit ett steg på vägen, eller?

emiran_201403024562Apoliva Passion and Nature Duschgel: En uppfriskande duschgel, baserad på sheasmör som rengör, vårdar och återfuktar huden. Ger din hud en härlig doft av frisk citrus. Rekommenderat pris: 39 SEK/200ml.

emiran_201403024563Apoliva Passion and Nature Body Lotion: En bodylotion som vårdar och återfuktar din hud med hjälp av vitamin E och mjukgörande ämnen. Går snabbt in i huden och ger den en härlig doft av frisk citrus. Rekommenderat pris: 59 SEK/200ml.

Jag vet att jag var helt såld på sommardoften från Apoliva för ett par år sedan (tror det fanns en rosa och en grön version det året?) men är faktiskt inte särskilt insatt i märket utöver det. Spontant tycker jag att doften är lite citrus-skarp, men jag har inte smort in mer än en arm för snabbtest. Har ni hunnit kika på årets sommardoft från Apoliva, har ni erfarenhet sedan tidigare? 

Produkterna har skickats till mig i recensionssyfte. Detta påverka inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna min policy.

You May Also Like

2 comments

Reply

Den rosa och gröna serien är permanent. :)

Reply

ÅÅH! Tack för infon :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.