emiran_201403024596
När jag var i Örebro och hälsade på syrran och hennes sambo för några veckor sedan fick jag en sen födelsedagspresent av henne, NYX Illuminator Blush i nyansen Enigmatic. 

emiran_201403024591emiran_201403024592

Det är ett pressat persiko-rosa rouge/highlight-puder med helt gudomligt guldskimmer. Det har en liten halvtorr formula snarare än att gå mot det mer krämiga hållet, men sveper fint upp på borsten ändå utan att smula för mycket.

emiran_201403024595

Jag tycker att den ger ett sådant fint och lätt glow och en härlig lagom rosa ton. Hade svårt att få till bilden på det men jag hoppas att ni får åtminstone en fingervisning om skiftningarna i det! Har ni testa någon av NYX Illuminator?

NYX Illuminator blush Enigmatic finns bland annat att köpa på LYKO.SE för 119 SEK.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Vad snyggt. Är detta märke bra. Det finns på h&m men jag har aldrig provar det. Är ju bra priser mvh maria.

Reply

Jag gillar verkligen NYX’s produkter, kan varmt rekommendera. Jag älskar deras läppstift.

Reply

Nu vet jag vad jag ska köpa nästa gång jag svänger förbi Åhlens i city… Lite sugen på en solfjäderborste som NYX också säljer men det verkar som att alla tonårstjejerna som hänger på Instagram 24/7 alltid hinner före mig, hihi.

Reply

Haha :) Blev det något köp? Jag vill också köpa en fanbrush men de är som i ditt fall alltid slut när jag ska försöka :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.