emiran_201403024625

Unicorn Dream blev först ut att testa av Depends kommande lack från kollektionen Holo Fantasy (release v. 39). Det är ett blålila alldeles ljuvligt lack fullmatat med kombinerat glitter/holografiskt sådant.

emiran_201403024626

Jättehärligt att applicera, delvis för den breda penselns skull men också för att lacket har en riktigt fin formula. Det finns liksom ingenting att klaga på! Det enda jag är lite besviken på (och det har inte ens med lacket att göra) är att jag inte lyckades få det holografiska skimret på bild – för det finns verkligen där och effekten är så himla läcker.

Sen hade jag kunnat köpa det bara för att nyansen i sig är så himla snygg, det kommer verkligen sitta perfekt under hösten! Vad tycker ni om Unicorn Dream, gillar ni det?

Depend O²-minilack har ett rekommenderat pris på 29 SEK. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

 

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.