emiran_201403024636

High class affair släpptes i samband med Essie’s Spring collection 2016 och är ett krämlack i ljus persika/blush-nude. Det har legat i min kamera och väntat på att bli visat i flera månader, vet inte riktigt varför jag väntat så länge eftersom jag tycker att det är snyggt, enkelt och ger en lite härlig classy-känsla. Sorry på mina något ledsna nagelband >.<

emiran_201403024634emiran_201403024637

Jag har lackat två tunna lager på bilderna – i mina papper har jag skrivit ”TVÅ LAGER – FIN FORMULA – ÄLSKAR PERSIKAN!” så jag antar att det var rätt härligt att lacka med. Haha. Synd att jag inte fotade det mot vit bakgrund, jag tror att det hade gjort sig något bättre än mot den grå eftersom den blivit lite blåtonad i kameran.

Vad tycker ni om High Class Affair, gillar ni det?

Essie har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, ÅHLÈNS, H&M, LINDEX OSV.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.