emiran_201403024657Purple Paisley (IsaDora Bohemian Flair) är ett djupt plommonfärgat lack som verkligen passar hösten till. På bilderna har jag använt två tunna lager för att få ett jämnt lager. Jag hade faktiskt lite svårigheter med appliceringen, det var svårt att få jämnt i kanterna och det var lite trixigt att få till. Jag hade inga problem med formulan i sig, den var lätt och fin, men jag hade lite svårt med appliceringen som sagt.

emiran_201403024656emiran_201403024655Det är fint men inte en helt ovanlig nyans. Känns som att det är en sådan som kan vara rätt frekvent förekommande bland höstkollektioner. Men inte är det fult för det, heh. Vad tycker ni om Purple Paisley?

IsaDora Wonder nail har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Purple Paisley ingår i kollektionen Bohemian Flair Autumn make-up 2016. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

2 comments

Reply

Älskar denna färg även om det finns problem med appliceringen! It just screams ’autumn’! <3 <3

Reply

Det är ju himla läckert, det erkänner jag :) Det passar verkligen under höstetid!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.