image

Klart att det blev en del skönhetsshopping i Barcelona! En av sakerna jag blev mest hypad över att hitta var Garniers nya Micellar oil infuced cleansing water som jag ännu inte sett i hyllorna här hemma.

Om jag förstått det rätt är den för torr och känslig hy och borde med andra ord passa mig som handen i handsken. Är den lika effektiv och bra som dess föregångare tror jag att jag kommer älska den här varianten. Hoppas i alla fall :p

Har ni hört något om denna? Jag köpte min flaska för 3.99 Euro, ett kanonpris för 400 ml!

 

 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Hej hur var priserna annars i Barcelona när det gäller smink jag är sugen o åka dit o shoppa m m mvh maria.

Reply

Hm, jag kan väl inte säga att det var mycket billigare (tyckte att priserna var rätt lika våra) men det som skiljde var att det fanns fler märken som inte finns att få tag på här hemma :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.