the-body-shop-jul-2016-1

Äntligen! 1:e november lanserar The Body Shop sina makalösa julkollektioner tillsammans med en hög presentförpackningar som bara väntar att hitta hem till någon som önskat sig någonting bland alla godbitar. I år heter de limiterade kollektionerna Frosted Berries, Vanilla Chai och Spiced Apple och har fått en riktigt julig skrud.

Serierna kommer innehålla följande produkter: Shower gel (250 ml/70 SEK), Bath Foam (300 ml/185 SEK), Body Lotion (250 ml/155 SEK), Body Butter (200 ml/185 SEK), Lip Balm (20 ml/95 SEK), Hand Cream (30 ml/50 SEK), Shimmer Mist (100 ml/125 SEK), Festive Tin (185 SEK) samt Tin of Delights (465 SEK)

 

 

frostedberriesvint

Frosted Berries är berikad med Nordamerikanska tranbär och har noter av svarta vinbär, hallon, tranbär komponerat med krämig pralin, vita blomster och söt vanilj.

spicedbodyshopvint

Spiced apple beskrivs som en riktig juldoft och doften av äpple balanseras fint med krispig apelsin, varma noter av kanel och vita blommor för att fånga upp det bästa av vintern.

 

vanillathebodyshopvint

Vanilla Chai är en salig röra av krämig mjölk, varm kanel, brunt socker och kardemumma för det där lilla extra, kryddiga som många söker i juletider.

Hjärtat slår absolut hårdast för Spiced Apple (minns ni förra året liksom?!) men jag är ändå lite nyfiken på Vanilla Chai. Brukar ofta tycka att vaniljdoftande produkter luktar alldeles för mycket, men det låter ju onekligen härligt med kanel, brunt socker och kardemumma i blandningen. Vad tror ni, tror ni att ni kommer gilla någon av dofterna?

The Body Shop Christmas 2016 kommer finnas ute till försäljning från och med 1:e november. Produkterna finns att köpa i butik och på TBS hemsida.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.