emiran_201403024680
Kolla vad jag hittade bortglömt! Sunshine State of Mind från Essie släpptes tidigare i år och är en riktigt härlig färgklick med sina orangea toner. Jag har två lager applicerade på bilderna, och det hade liksom övrig kollektion en riktigt fin formula. Det tycker jag verkligen att Essie lyckats med i år, kul!

Färgen i sig är kanske inte riktigt min kopp te, jag känner mig ofta inte riktigt bekväm i toner som går åt det helt orangea, utan tycker mer att jag passar i något mjukare – typ aprikos – än såhär. Men smaken är ju olika, såklart!

emiran_201403024681emiran_201403024679

Det var ett tag sen jag hade såhär korta naglar, de börjar verkligen bli bättre och få tillbaka lite styrka. Det är då det är som roligast att lacka med alla nykomlingar (och gamla favoriter!). För stunden har jag gjort en förlängning/förstärkning och är osäker på om jag kan lacka över utan att förstöra ytan. Hur gör ni om ni har konstnaglar, målar ni själva och i sådana fall – hur gör ni vid borttagning?

Jag har så mycket höstlack att testa och recensera och känner att det är helt fel tid på året för att gå omkring i en klassisk fransk manikyr även om det är fint. Jag kommer iofs bara ha förlängningen till efter bröllopet, men det är trots allt ett par veckor kvar dit :P

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Finns att köpa på bland annat KICKS, Åhléns, eleven.se, Lindex osv. Produkten är skickad till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.