emiran_201403024683

Färgade håret på StudioLyko idag och gjorde en snabbrunda på stan innan jag drog hemåt. På H&M köpte jag en – typ beauty blender – från H&M’s egna märke och på Åhléns köpte jag en Lumene Longwear blur foundation som jag fått rådet att inhandla. Är – trots slutsålda miracle complexion sponge från Real Techniques – rätt nöjd med inhandlingen.

emiran_201403024684

Precision sponge by H&M (29.90 SEK). Har väl inga direkta förhoppningar på denna men det blev lite i brist på att jag inte fick tag på den från RT. Kände mig liksom snuvad på konfekten när jag stod där och insåg att det inte fanns en enda svamp att köpa, haha. Jag återkommer om denna är någonting att hänga i granen!

emiran_201403024685

Lumene longwear blur foundation 0 Light Ivory (169 SEK). Har haft problem med min foundation (L’oréal True Match) de senaste veckorna där den mest kladdat runt på kinderna och näsan och jag inte alls känt mig nöjd och belåten med basen. Har snokat rätt på en vettig foundation som fungerar för kombinerad hy och inte kostar mig skjortan och fick från två säkra källor tips om att denna är en riktig guldklimp. Hoppas på det bästa!

Har ni testat någon av dessa tidigare? Hojta gärna till om ni testat H&M’s lilla svamp och berätta om ni tyckte att den var bu eller bä!

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag har h&m’s svamp! Tycker den är lite sådär. Den är väldigt mjuk och suger upp en del produkt. Men den funkar!

Reply

Jag upplever också att den är lite mjuk och svampig (åh dåligt skämt, sorry!). Jag tycker att den är ok men kommer nog köpa på mig en annan variant när jag väl ramlar över en.

Reply

Köpte svampar på fyndiga billigt. Är jättenöjd o kosta ca 20 kr så mer blir det.

Reply

Där kan man ju hitta en hel del också! Hur är de att rengöra?

Reply

ÄLSKAR longwear blur. Önskar dock att den kom i någon nyans ljusare (hej spöket Laban) men i övrigt gör den mig aldrig besviken. Verkligen aldrig! Älskar!

Reply

Jag förstår inte hur jag kan ha missat att den är så bra, det verkar som att var och varannan har testat den, haha. Synd att den är något för mörk för dig, men jag tycker att det ibland är mer regel än undantag här i sverige när jag letar foundations >.<

Reply

Jag har testat RT-svampen men jag föredrar Kicks blending sponge, den har bättre stuns :)

Reply

Tack för tipset! Jag såg Kicks svamp häromdagen, visste inte att de hade en egen :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.