emiran_201403024689

Förra veckan fick jag hem ett paket från LCC/Löwengrip Care & Color innehållande två av deras kroppsvårdsprodukter – Balance my skin body lotion & Liquid gold shower oil – som ska fungera som en riktig fuktboost för huden.

LCC’s hudvårdsprodukter är framtagna för känslig hy och vänder sig mot konsumenten som letar efter skonsamma, effektiva produkter med hög kvalité producerade i Sverige. Balans är nyckelordet i både hud-, kropp-, och hårvårdsserie eftersom det är det märket eftersträvar att produkterna ska ge.

emiran_201403024692

Liquid Gold shower oil: ”Återfuktande och skonsam duscholja som lämnar en mjuk och len hud. Innehåller närande ingredienser som sheasmör och solrosolja. Efterlämnar en hud mjuk som sammet.” (150 ml/159 SEK).

emiran_201403024691

Balance my skin body lotion: En rikligt återfuktande body lotion som skyddar huden. Balance My Skin är baserad på andra generationens sheanöt; endast de mjukgörande ämnena i shea-nöten är utvunnet utan det feta smöret. Detta gör huden väl återfuktad samtidigt som lotionen absorberas snabbt.(250 ml/169 SEK).

Jag har sett en del recensioner runt omkring märket men inte själv testat något ur kropps-serien tidigare. Jag hade en lite mindre behaglig upplevelse med skrubben ur hudvårdsserien, men annars har jag ingen direkt uppfattning. Den här tiden på året är jag ju dessutom i ständigt behov av återfuktning för att eksemen inte ska bli allt för hemska, så det ska bli intressant att se om både lotion och olja ger den effekt som utlovat.

Har ni testat något från LCC tidigare? 

Löwengrip Color & Care finns att köpa på märkets egna hemsida (LÄNK), Nordicfeel.se, Kronans apoteket osv. Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme om produkten i fråga.

 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.