emiran_201403024700 emiran_201403024702

Jag köpte Catrice cosmetics liquid camoflage high coverage concealer i nyansen 005 Light Natural när jag var i Barcelona. Butiken hette Primor och hade ett rätt brett utbud produkter, allt från Catrice, Makeup Revolution, Sleek och Depend (!!).

Såhär skriver Catrice på sin hemsida om sin concealer: ”Dark circles, irregularities and redness are now a thing of the past – the Liquid Camouflage offers optimal coverage and care. The liquid concealer is highly-pigmented, waterproof and especially long-lasting. Easy to use with a practical flock applicator.

emiran_201403024703

Jag har inte särskilt mycket erfarenhet från märket tidigare (köpte lite produkter när jag var i Kroatien förra året förvisso) så jag är himla nyfiken på om denna kan vara bra. Vi får väl helt enkelt se om denna kan mäta sig mot min favorit Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer eller inte.

Har ni testat något från Catrice tidigare? Har ni några erfarenheter från märket?

Jag inhandlade min Catrice cosmetics liquid camoflage high coverage concealer i butiken Primor i Barcelona och betalade 3.99 Euro för 5 ml.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har testat massor av grejor från Catrice, brukar bunkra när vi är utomlands. Bäst gillar jag concealers, puder och läppgrejor. De gillar jag jättemycket. Puderögonskuggorna har varit lite si och så och mascarorna sitter inte så bra. Har även ett rouge som är halvbra…

Reply

Tack för tipsen :) Jag ska nog kika in puder och läppgunken nästa gång jag får syn på ett ställ! Köpte några ögonskuggor förra året som dessvärre helt fallit i glömska…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.