CATRICE COSMETICS LIQUID CAMOFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER

emiran_201403024700 emiran_201403024702

Jag köpte Catrice cosmetics liquid camoflage high coverage concealer i nyansen 005 Light Natural när jag var i Barcelona. Butiken hette Primor och hade ett rätt brett utbud produkter, allt från Catrice, Makeup Revolution, Sleek och Depend (!!).

Såhär skriver Catrice på sin hemsida om sin concealer: ”Dark circles, irregularities and redness are now a thing of the past – the Liquid Camouflage offers optimal coverage and care. The liquid concealer is highly-pigmented, waterproof and especially long-lasting. Easy to use with a practical flock applicator.

emiran_201403024703

Jag har inte särskilt mycket erfarenhet från märket tidigare (köpte lite produkter när jag var i Kroatien förra året förvisso) så jag är himla nyfiken på om denna kan vara bra. Vi får väl helt enkelt se om denna kan mäta sig mot min favorit Urban Decay Naked skin weightless complete coverage concealer eller inte.

Har ni testat något från Catrice tidigare? Har ni några erfarenheter från märket?

Jag inhandlade min Catrice cosmetics liquid camoflage high coverage concealer i butiken Primor i Barcelona och betalade 3.99 Euro för 5 ml.