emiran_201403024704 emiran_201403024705 emiran_201403024706

Jag får väl fortsätta visa upp mina Barcelona-inköp under tiden jag kurerar min hud från eksem, det är så jävla tråkigt! Måste vara väldigt sparsam med alla former av smink och jag hatar när jag får skov såhär, det suger.

MEN! Jag hittade i alla fall Real Techniques retractable lip brush i samma butik som jag hittade concealern från CatriceEgentligen var jag ute efter en ”vanlig” läppensel utan packa-ihop-förmåga men det var rätt tunt på den fronten. Jag gjorde en del spontanköp när jag var där då jag inte hade någon direkt inköpslista, så ska jag vara ärlig har jag ingen aning om den här är bra eller inte. Har ni testat den, vad tyckte ni i sådana fall?

Jag köpte mitt exemplar för 7.9 Euro (ca. 79 SEK). Undersökte saken lite och såg att den finns att köpa på bland annat brallis.se där den kostar 99 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.