emiran_201403024707emiran_201403024708

I sin 2015 top hits and oh god noes-video basunerade Nikkietutorials ut att Nivea after shave balm in sensitive var hennes all-time-favorite-produkt för året. Jag nickade väl, tänkte att jag skulle testa och så föll det i glömska. Igår såg jag videon igen och jag tänkte – det där måste jag testa!

Idag var jag och storhandlade på City Gross, smet bort till finkem-hyllorna och blev riktigt glad när jag såg att de hade några kartonger kvar på hyllan och slängde ner en i vagnen. Pelle blev förvånad när han såg vad jag stoppat på mig, haha.

emiran_201403024709-2

Det är ju en så himla otippad produkt att fungera bra som primer så det ska bli himla kul att testa. Tydligen är det glycerinet som ger den här klibbiga effekten och får sminket att sitta på plats hela dagen. Den primer jag har idag fungerar inte alls med min nuvarande foundation så det ska bli intressant att se om jag få ett annat resultat med denna.

Har ni testat denna som primer, tyckte ni att det fungerade?

Jag köpte mitt exemplar för 59.90 på City Gross. Kicks har den för 85 SEK så rekommendationen är att kika på den på typ City Gross, ICA MAXI osv.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har bara testat under Bareminerals puderfoundation och jag älskar det! Det sitter bättre och så tycker jag att jag får lite mer ”glow” av den också. Sen vars jag har stora porer kör jag även på benefits porefessional :)

Reply

Åh, kul att höra att du testat det! Jag har varit jättedålig med primer på sistone, känns som att ansiktet fått förfalla under sommaren, haha. Rekommenderar du porefessional förresten? Jag har varit lite nyfiken på den!

Reply

(vet inte om du fick svaret tidigare, då det tjorvade via min tele, så jag testar igen). Jag gillar porefessional, den bästa jag testat mot att sudda ut porerna! :) Köpte först små testtuber men sen körde jag på en stor då jag insåg att jag inte ville vara utan den ;)

Reply

Tack för tipset! Jag har en kompis som är jättenöjd med den men jag har inte ens kommit mig för att testa. Kanske ska ge mig efter en tub när/om vi kommer iväg till London i december :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.