Gaah, det här måste jag testa!
Jag har alltid haft storslagna bekymmer över att foundation/concealer aldrig stannar kvar på näsan efter att jag har applicerat det. Det liksom glider och smetar runt och en halvtimme efter applicering är min näsa lika röd som den var innan jag började. Det har förvisso blivit mycket bättre med Lumenes longwear blur, men jag har fortfarande lite problem med det.

You May Also Like

3 comments

Reply

Ugh vad jag inte orkar se hela videon. Sminkvideos är alltid fyllda med så mycket onödigt snack, ge mig bara tipsen! :(

Reply

Det kan jag faktiskt hålla med om, det är väldigt mycket annat också som jag inte vill höra. Ibland är det lite småcharmigt men det beror på vilket humör jag är på :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.