makeupgeekduochromeeyeshadowpan_1_gl

Bildkälla: Beautybay.com (LÄNK)

Går och suktar lite efter Make up Geeks ögonskuggor på Beautybay men det är ju en helt djungel av skuggor att välja bland. Jag är bland annat sugen på den duokroma skuggorna Havoc, Secret Garden och Typhoon (verkar så himla fina!) men har liksom hamnat lite i det-är-så-mycket-att-välja-på-att-jag-kommer-av-mig-helt-paralys och inte kommit mig för att spana in alla typer (matt, skimmer, ja ni fattar). Kan bero lite på allt som florerat runt bröllopet också, men ändå >.<

Har ni några must-have-tips bland MUG’s skuggor?

You May Also Like

5 comments

Reply

Secret garden, magic act (guldig typ), bitten (om du gillar rödare toner), morocco (om du gillar orange). Americano är en sån där bra brun skugga, om man inte redan har massvis med såna. Finns ju på Madlady.se och craycray.se att beställa MUG :) Jag kommer då säkert köpa på mig mer skuggor från MUG, så fina och så bra!

Reply

Jag måste verkligen spana in dem lite bättre! Jag ska kika in bägge sidor, tack för tipset :)

Reply

Mina favoriter är mocha, frappe, cocobear, cosmopolitan men jag beställde just jester, magic act, venom, cinderella, wild west och enchanted forest! Sååå taggad! De är ju så himla bra :) kram!

Reply

Några av mina favoriter är Voltage (duo-chrome) och Shimma, Shimma (suuuperfina highlighterfärger!).
Créme Brulée, Barcelona Beach och Preppy är mina mest använda basfärger, de är perfekta att ha i globlinjen och jag använder i princip någon av dem varje gång jag sminkar mig!

Sen är jag väldigt förtjust i Bitten, Cocoa Bear och Morrocco också.

Bland Foil-skuggorna gillar jag In The Spotlight, Grandstand, Charmed och Jester extra mycket!

Jag har ganska många favoriter, men så har jag ju ganska många skuggor också, haha!
Typhoon är också superduperfin förövrigt, har bara inte hunnit använda den så mycket ännu ;D

Reply

åååååååååååh, Sofie! Du får inte säga sådana här saker till mig, jag länsar ju plånboken :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.