emiran_201403024780-2 emiran_201403024779

För fjortonde året i rad väljer Essie att ta fram ett urval lack (i år från ordinarie rosa sortiment) för att bidra till Cancerfondens Rosa bandet-kampanj som pågått/pågår under oktober månad. Essies kampanjbidrag heter rätt och slätt ”Rosa kollektionen”, där 10 kronor för varje sålt lack går till cancerfondens stora kampanjsatsning.

Kollektionen består av sex storsäljande lack, samt Gel Setter Pop Tints (Limited edition) som är en uppdaterad variant av storsäljaren Gel Setter. Skillnaden mellan dem är att Pop Tint innehåller färgpigment för en extra klick färg.

emiran_201403024784

Allure, Romper room, Sugar daddy

emiran_201403024786

Pink Diamond, Status symbol, Bachelorette bush

emiran_201403024781 emiran_201403024782

Gel Setter 3D pop tints

För mig – och alldeles för många andra – finns cancern alldeles nära. Jag har förlorat många viktiga och väldigt kära personer till olika former av den och tycker själv att det är viktigt/obligatoriskt att hjälpa till så att forskningen tar sig framåt. Essie gör det på sitt sätt, precis som andra företag gör det på något annat. Eftersom jag gillar nagellack passar den här formen mig alldeles utmärkt, men gör man inte det finns det andra vägar att gå för att bidra med sitt.

I år klappar mitt hjärta extra hårt för dig kusin, för allt du går igenom 

Essie nailpolish har ett rekommenderat pris på 129 SEK. Samtliga lack ur ”Rosa kollektionen” finns i ordinarie sortiment. Gel Setter 3D pop tints har ett rekommenderat pris på 145 SEK. Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.