emiran_201403024866 emiran_201403024870IsaDora Holographic glitter nails holiday collection 2016 består av 9 helt magiskt fina holografiska lack i olika kulörter och lanserades i butik under vecka 46. Jag hämtade mitt paket i fredags kväll och jisses så glad i själen jag blev av allt holografiskt glitter 

Lacken ska ge helt täckande effekt med ett eller två applicerade lager och fungerar kanon (för att slippa slitet med typ flera liter remover) med IsaDora Peel off base som syns på bild med övriga lack här nere.

emiran_201403024867(Peel off base), 885 Snow Crystals, 886 Pink diamonds, 887 Sparkling champagne, 888 Silver stars

emiran_201403024869889 Glamour gold, 890 Red rocks, 892 Midnight Sky, 891 Wine Divine, 893 Space Jewels

Jag blev faktiskt positiv överraskad av de ljusa nyanserna som jag trodde skulle falla lite i glömska bredvid de lite mer färgsprakande tonerna. Mina favoriter är helt klart Snow Crystals, Sparkling Champagne, Wine Divine, Midnight sky (AMAGAAD! ) & Space Jewels. Sen tar jag det här med täckande på ett/två lager med en nypa salt, hehe. Glitter brukar ju ha en tendens att vara skira och kräva en del kärlek innan det blir snyggt!

Har ni någon favorit/kikat på dem i butik?

IsaDora holographic glitter nails holiday collection 2016 finns ute i butik från och med vecka 46. Lacken har ett rekommenderat pris på 79 SEK. Produkterna är skickade till mig i recensionssyfte. Detta påverkar inte mitt omdöme.

You May Also Like

2 comments

Reply

”heltäckande effekt med ett eller två lager”, jo men tjena… minns när jag köpte detta och inte fick heltäckande med ens fyra lager. Dessutom torkade det ut typ direkt och räckte till typ två användningar. Sopen direkt.

Reply

Haha vad skönt att höra att någon mer reagerade på den biten, jag blev väldigt skeptisk när jag läste det – för visst är det samma Holo-lack som tidigare? Ja nä jag har inte upplevt heltäckande på ett/två lager, snarare det dubbla :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.