emiran_201403024944
HEJ! Jag tar mig sakta men säkert tillbaka till verkligheten. Var på stan och fyllde på med en ny Lumene Longwear Blur foundation i nyansen 0 Light Ivory igår och såg att de hade fått en ny design och ville såklart visa upp den nya skruden, haha. Såg för övrigt att det fanns ytterligare en nyans – 00 Ultra light Ivory – som jag inte sett tidigare. Är den ny eller är det bara mitt lokala Åhléns som inte haft den tidigare?

emiran_201403024945

Jag har verkligen fastnat för den här lättviktaren, är inne på min tredje tub nu och har svår separationsångest när jag ska testa andra foundations (recensionen finns här). Den fungerar inte lika bra på näsan nu i tider av väderomslag men i övrigt är den lika bra som tidigare. Jag går omkring och ser ut som Rudolf med röda mulen dygnet runt just nu, riktigt roligt. Hur går det för er och bas nu under vintern?

Lumene Longwear blur foundation har ett rekommenderat pris på 169 SEK. Finns att köpa på bland annat Åhléns & Kicks.

You May Also Like

2 comments

Reply

Använder också den just nu! Dock första gången jag provar den. Gillar den supermycket, förutom att den försvinner på näsan på mig med. Vet inte vad man kan göra åt det? Läste någonstans om tips på att man ska prova ha ögonprimer på näsan för att det ska hålla bättre av någon anledning. Har ingen, så jag har inte kunnat prova.

Reply

Ja jag har också hört att det ska fungera bra med ögonprimer! Jag får ta och testa det och se om det hjälper något. Jag avskyr när näsan ÄTER foundation, det är inte schysst någonstans. Jag tycker det fungerar rätt bra att använda en fuktig makeup-sponge också :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.