emiran_201403025059
Tony Moly Petite Bunny Gloss
 bar ska (enligt Sephora) ge lätt färg och härlig glans till läpparna samtidigt som formulan verkar återfuktande. Varje nyans har en egen ”karaktär” och doft, så det är bara att välja efter vad näsan och tycket säger! Om jag snokat reda på information rätt så finns det sammanlagt 9 nyanser att välja mellan: 01 Juicy Strawberry, 02 Juicy Grape, 03 Juicy Apple, 04 Juicy Cherry, 05 Juicy Peach, 06 Juicy Orange, 07 Neon orange, 08 Neon Yellow & 09 Neon Red.

emiran_201403025060

Först och främst är ju förpackningen to die for. Att nyans nummer 04 Juicy Cherry  är en liten grumpy kanin gör ju inte saken sämre, haha! Känner igen mig i de där lågt ställda ögonen och strecket till mun ibland. För mig som älskar doften av syntetiska körsbär passar 04 mig som handen i handsken. Dessutom gillar jag den här hallonröda tonen på gloss så det blev alla rätt igen (Jasmine skämmer bort mig, det kanske ni märker…).

emiran_201403025062

Den känns återfuktande och ger en lätt hint av färg på läpparna, lätt att applicera och svänga till med om jag inte har en spegel i närheten. Har ni testat några av dessa? Gillade ni dem?

Petite bunny gloss bar kostar 75 SEK på Sephora.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.