emiran_201403025106

Eftersom jag helt fastnat för det här med att applicera min foundation och concealer med svamp gick jag all in i London (alltså jag har fortfarande inte gått igenom mina inköp, jisses…) och passade på att bunkra Real Techniques Miracle complexion Sponges. Superdrug hade erbjudande så jag köpte 4 stycken för 200 spänn, taget!

emiran_201403025107

Jag gillar att de olika vinklade ytorna gör det lättare att komma åt små ställen, exempelvis näsa/runt näsa, än vad jag gör med borsten. Dessutom upplever jag att min näsa inte äter lika mycket foundation när jag applicerar den med en fuktad svamp än med typ borsten. Jag gillar fortfarande borstar och ja, svampen käkar lite mer foundation än vad den kanske borde, men va fan. Resultatet blir ju så himla tjusigt.

Vilken appliceringsmetod använder ni helst?

Real Techniques miracle complexion sponge har ett rekommenderat pris på 99 SEK. Finns att köpa på ex. H&M, lyko.se, eleven.se osv.

You May Also Like

3 comments

Reply

Jag använder bara lite concealer under ögonen och på vissa röda partier, och den blandar jag ut med min RT-svamp. Tycker resultatet blir så sjukt fint och ”lätt”! Som fooundation använder jag bareminerals puder, så kan inte säga hur jag tycker svampen fungerar med flytande foundation över hela ansiktet :)

Reply

Jag använder Real Techniques essential foundation brush tillsammans med make up stores Matte Foundation. Tycker den funkar bra, älskar deras borstar. Funderar dock på att köpa deras expert face brush, har hört mycket bra om den.
Men har nu hört flera tala väl om att RTs sponge är bra, men är skeptisk mot svampar, haha.
Sen använder jag deras pointed foundation brush till concealer, och powder brush till att matta ner ansiktet med löst puder över foundation. Den sprider ut pudret så tunt och fint eftersom den är så stor och fluffig <3

Reply

Jag har tre expert face brush, haha. Jag tycker om dem! Alltså jag var jätteskeptisk till svampar först men blev helt tokig i dem när jag insåg hur bra min foundation satte sig när jag använde svampen lätt fuktad. Jag är helt hooked :P RT har riktigt bra borstar <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.