emiran_201403025155 emiran_201403025156

Klart att det blev en hel del shopping på bröllopsresan! Jag har sedan vi bestämde oss för att resan skulle gå till Orlando varit väldigt sparsam med mina inköp för att kunna gå lite bananas i USA när vi väl var där. En del av köpen var planerade sedan innan rese-avgång men det blev en del spontanshopping likväl.

Jag har ju varit sjuk så jag har inte hunnit fota alla godbitar, så jag tänkte dela upp dem i olika inlägg så att ni inte får vänta i evigheter. Idag tänkte jag att vi skulle kika på det jag köpte på Sephora, dels från butiken i Florida Mall men även det jag köpte på The mall at Millennia.

emiran_201403025163 emiran_201403025164 emiran_201403025165Too Faced Sweet Peach eye shadow collection palette (49 USD). Jag har gått och suktat efter den här paletten i evigheters evigheter men dragit mig från att köpa den, men när vi bokat resan visste jag att den skulle höra till en av de planerade inköpen. Har hört lite blandade åsikter om paletten i fråga – den ska dessutom lukta väldigt mycket persika i början men doften ska lägga sig – men jag hoppas att jag får en bra känsla av den. Jag tycker i alla fall att samtliga 18 nyanser ser URLÄCKRA ut och nu vill jag bara att ögonen ska må tillräckligt bra för att få sig en liten svängom med dessa, haha.

emiran_201403025168 emiran_201403025166 emiran_201403025167Too Faced Candlelight glow Highlighting powder duo (30 USD) i nyansen Rosy Glow. Jag älskar den här highlightern! Jag köpte min första dosa när jag besökte USA förra gången och den är välanvänd må jag säga. Jag har nått botten i den och jag fullkomligen skyr den dag den tar slut och därför passade jag på att köpa mig ett nytt exemplar när jag var tillbaka 

emiran_201403025170 emiran_201403025171Kat von D Everlasting liquid lipstick (20 USD) i nyansen Outlaw. Jag har hört mycket om de här högpigmenterade, long-lasting, matta liquid-lipsticken och kunde inte låta bli där de stod i sin monter. Under den här resan har jag verkligen fått dille på flytande läppstift, det är en sak som ni kommer märka framöver, haha.

emiran_201403025157 emiran_201403025158Tarte Rainforest of the Sea™ Aquacealer concealer (26 USD) i nyansen Fair. Jag var egentligen ute efter Tarte Shape Tape concealer som jag hört så mycket om, men hade helt missat att den såldes exklusivt på Ulta (alltså hur kan jag missa det?!) där den dessutom var helt slut, tji fick jag. Men det fick istället bli en Aquacealer concealer istället, en byggbar lättviktsconcealer med mediumteckning. Blev rekommenderad av den (otroligt gulliga) expediten på Sephora och kunde inte låta bli att köpa den. Ska bli kul att se vad jag tycker om den!

emiran_201403025159 emiran_201403025160Tarte Amazonian clay 12-hours full coverage foundation spf 15 (39 USD) i nyansen Fair sand (fair skin with yellow undertones). På samma sätt här var jag egentligen ute efter något helt annat (Rainforest of the sea™ water foundation broad spectrum SPF 15 för att matcha concealern) men den fanns inte i min nyans, så jag blev rekommenderad att testa Amazonian Clay istället. Det är en av Tarte’s bästsäljande produkter och är framtagen för att få 12 timmar flawless hy efter applicering. Den finns i ett helt gäng olika nyanser och den sägs vara ”skin-smart” för att passa alla hudtyper, oavsett om man är torr, oljig eller kombinerad i hyn.

emiran_201403025161 emiran_201403025162Tarte (Limited Edition) Tarteist ™ quick dry matte lip paint (20 USD) i nyansen Festival. Beskrivs som ett snabbtorkande matt läppstift som enkelt appliceras och ger full täckning. Jag är verkligen helt tokig i den här nyansen, den är så fin!

emiran_201403025169Jag fick dessutom ett litet test på ett Color Splash hydrating lipstick i nyansen Set Sail och Tarte’s Maracuja Oil för att jag handlade Tarte-produkter för 50 dollar. Det här inlägget innehåller nog mina dyraste inköp på hela resan, men så får det vara. Jag är jättenöjd (i alla fall nu, haha) med samtliga inköp och det ska bli kul att börja testa allting. Har använt Festival ett par gånger på jobbet redan och har fått massor med beröm för det, det gillas!

Har ni testat någon/några av produkterna tidigare? Vad tyckte ni om dem?

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Vilken lycka du måste visa dom. Vad kul mvh Maria.

Reply

Det kommer komma inlägg på respektive produkt framöver :)

Reply

Jag har just fått hem Sweet Peach paletten, jag har lite blandade åsikter om den i nuläget. Och doften… den är snudd på syntetisk men god! Och KVD Outlaw, den är så fin! Du har köpt många fina saker :)

Reply

Åh, det ska bli kul att se vad utfallet blir! Jag har inte börjat använda min för mina ögon har krånglat litegrann men hoppas att jag kan hoppa på den snart, måste se till att få till lite swatches också så att jag skamlöst kan visa den lite mer här, haha. En av mina kollegor sa att den luktade lite väl mycket persika men att man vänjer sig med tiden/att doften försvinner något.

Jag älskar verkligen Outlaw! Den sitter som berget, är så himla nöjd :)

Reply

Jag vill veta vad du tycker om foundationen sen! :D Är så himla nyfiken på den! :D

Jag har ju Sweet Peach-paletten och minns att jag till en början var lite småbesviken på den då jag tyckte några av skuggorna var lite torra och tråkiga så jag använde paletten någon gång och sen hamnade den i lådorna, men så plockade jag fram den när vi åkte till Gran Canaria i år och hade bara den med mig så då satte jag den ju på prov ordentligt och nu älskar jag den! :D

Och Kat Von D Everlasting-läppstiften är ju grymma alltså! Tycker de är de bästa matta, flytande läppstiften på marknaden! :)

Reply

Absolut! Det kommer komma ett omdöme på den :) Första gången jag använde den höll jag på att få slag, den är så himla tjock i formulan i jämförelse med Lumenes blur-foundation. Känns som att jag stryker lim i ansiktet, haha.

Jag har också hört att en del blev besvikna i början men att det blivit bättre med tiden! Jag har inte hunnit peta på min så mycket för jag har problem med mina ögon men jag hoppas att jag kan hoppa på den så snart jag bara kan :D Får ta och kika in lite sminkningar hos dig för inspiration ^^

ALLTSÅ DET ÄR HELT FANTASTISKT! Har du tips på fler nyanser? <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.