Hej hörrni, hoppas allt är bra!

Som ni kanske märkt har det varit rätt tomt här sedan midsommar och det har gnagt i bröstet på mig för att jag inte orkat uppdatera. Jag har varit sjuk och på det fick vi åka akut med vår hund till djurkliniken i Linköping, så mina energidepåer är i botten. Jag har tappat drivet och har för tillfället ingen motivation till att varken läsa på eller testa nya produkter och det är alltid jobbigt när ens intresse blir till ett måste. Jag tänker att jag tar en paus fram till min semester om två veckor och försöker se om lite ledighet kan få mig att bli inspirerad av att fortsätta. Ni får gärna hojta till om det är någonting ni vill att jag skriver om framöver…

Ta hand om er, ni är det viktigaste ni har 

You May Also Like

One comment

Reply

ta hand om dej du med <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.