IMG_2762

Hej! Jag tar små, små steg framåt och intresset och lusten börjar kika fram då och då. Målade naglarna för första gången på två månader igår, vilket kan ses som en liten vinst. Ni vet den där känslan av att ingenting är direkt roligt längre, precis så har det känts med blogg och smink den senaste tiden. Jag kommer inte pressa ut inlägg för att jag måste utan kommer när lusten faller på. Kanske inte alls många till en början, men det är ändå en start.

Bjuder på en mobilbild på Depends 7day-lack Spend It som släpptes med Riviera Glamour. Det hade en fin formula och var lättapplicerat, men det måste blivit något knas när jag la på topplack för det blev massor med små bubblor i ytskiktet. Men jag tycker ändå att det är en fin färg, höstfräsch på något sätt.

Depend 7day Nailpolish har ett rekommenderat pris på 39 SEK.

You May Also Like

3 comments

Reply

Nagellack gör så mkt <3 hoppas att du får må bättre snart.

Reply

hoppas att du e ok. ta dej den tiden du behöver, vi finns här via bloglovin när du kommer tillbaka!

Reply

Tack Daniella för att du peppar mig och att du förstår att det tar tid att komma igång <3 Allting tar lite mer tid än vanligt men jag hoppas att jag börjar ta myrsteg. Ibland vill inte huvudet riktigt med sig. stor kram!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.