EMIRA128Upplever att jag behöver lite struktur i testerna av de nya lacken och testar en ny approach – jag kör dem i nummerordning! Originellt eller hur? Vi får väl se hur långt jag kommer innan jag tröttnar, men det börjar bra i alla fall. Depend 526 går åt det olivgröna hållet och är fullmatat med skimmer. Det torkar matt (till min förvåning!) MEN jag tror att det är en riktig skönhet med ett glossigt överlack. Det såg himla fint ut när jag väntade på att det skulle torka!

EMIRA129-2 EMIRA130Jag har lackat ett lager här och det blev fullt täckande utan bekymmer. Formulan jättefin. Jag trivs verkligen i den här nyansen! Synd att jag inte riktigt är redo för hösten än, men lacken är ju grymt fina trots allt. Vad tror ni, blir den här gröna en hit i höst?

Depend nail polish har ett rekommenderat pris på 25 SEK. Finns att köpa på bland annat Cubus, ICA, H&M, Lindex och välsorterade parfymerier.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag tycker om depend just pga deras små förpackningar, man står inte med hundra flaskor man aldrig kommer att använda upp utan det räcker rätt så många applicationer ändå men man kan med gott samvete köpa några till sen i andra nya färger utan att lägga en förmögenhet.

Reply

Håller med! Det känns alltid bättre att köpa ett lack för 25 kronor (och typ tio till, haha) istället för att köpa ett lite dyrare lack för samma peng. Man vet ju inte ens om man kommer använda upp allt i den stora flaskan heller :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.