Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer om detta i min policy.

EMIRA191 EMIRA192EMIRA196Som ni vet är Depend aldrig sena på att släppa flera kollektioner på en gång och i år är inget undantag. Det här pressutskicket hamnade lite på villovägar och skulle egentligen kommit till mig samtidigt som Club Style, men nu har det äntligen hittat hit!

Dark Beauty är höstens O²-lansering och består av tolv murriga nyanser varvade med några utstickande toner i rött och klarblått. Såhär skriver Depend: ”Efter sommarens neonfärger välkomnar vi en mörkare look med kraftfulla, dekadenta färger och stram elegans. Vi dras till bordeaux, nougat, skogsgrönt och koboltblått. Tänk månskimmer, grantoppar, skuggor och mystik. Dark is beautiful!

EMIRA194

525, 526, 527, 528, 529, 530

EMIRA195

531, 532, 533, 534, 535, 536

Jag blir alltid förvirrad när det kommer många Depend-lack på en gång men jag ska försöka sansa mig och få ordning på virrvarret i huvudet, haha. Jag gillar murrigheten i den här kollektionen, men visst är det några av tonerna som liknar de som släpptes i Club Style? På rak arm kan jag säga att jag dras till 527, 529 och 531 i det här fallet men det ska bli trevligt att testa de övriga också.

Depend Dark Beauty O²-nailpolish autumn 2017 finns ute i butik från och med vecka 35. Lacken har ett rekommenderat pris på 29 SEK. Finns att köpa på Kicks, Åhléns, Kronans Apotek & Lloyds apotek.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.