EMIRA199 EMIRA198 EMIRA197Det petrolblå 528 torkade liksom de två tidigare kollektions-vännerna matt. Riktigt snyggt med den här lite dammiga petrolblå tonen på naglarna, tror det kommer bli en storfavorit till hösten. Det passar lämpligt nog till mycket av mina kläder jag har på jobbet, haha. Fin formula, har två lager på bilden men hade kunnat räcka med ett om jag inte sabbat lackningen på ett par av fingrarna på grund av rent slarv.

Än så länge tycker jag Depend gjort ett fint jobb med sina höstlack och mig gör det inget att de är matta, jag gillar effekten. Och skulle någon mot all förmodan ogilla det är det ju inte svårare än att dra över naglarna med ett glossigt topplack.

Depend minilack har ett rekommenderat pris på 25 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh vad fina! Jag älskar depends nagellack, de är de enda som jag har uppfattat som helt täckande. Vill inte behöva mer än två lager. Köpte ett Barry M häromveckan och det var alldeles katastrof…

Reply

Jag tycker att Depend håller riktigt hög kvalité på sina lack! Det är ibland det kommer något stolpskott sådär, men i övrigt tycker jag att de har jättefin formula. Åh vad segt med Barry M-lacket! Jag har bara några lack därifrån som ger skrovlig effekt när de torkat, haha.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.