Skärmavbild-2017-10-03-kl.-20.51.20

Jag var i Stockholm på utbildning förra veckan och smet såklart förbi Sephora en snabbis för att spana in Fenty och Kat von D. Kunde ju glömma att ens komma i närheten av Fenty’s display men jag hade hur mycket plats som helst runt Kat von D så det fick följa med ett lippie hem (nyansen Bauhaus, jag återkommer!). Fick även med mig den här lermasken hem och har använt den en gång än så länge men har liksom inte bildad någon uppfattning om den än.

Har ni testat något från Fenty, eller möjligtvis någon av ansiktsmaskerna från Sephora? Hojta gärna 

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har bara hört dåligt om Fenty (youtube med alla thumbnails som visar hur foundationen inte håller) men är sugen på att köpa ett par Kat von D flytande läppstift. Jag har bara ägt kopior från Aliexpress men nu när jag har ett jobb så kan jag unna mej, tänkte jag.

Reply

Åh okej! Jag har hört gott om den men jag har varit dålig på att kolla på recensionerna. Jag kan verkligen rekommendera de flytande läppstiften från Kat von D! Jag tror att jag kommer köpa ett till nu när jag åker till Sthlm igen :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.