Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

EMIRA253EMIRA254-3

Depend O²-minilack Time to Sparkle 2017 är en av två holiday-kollektioner som landat i brevlådan här hemma. Den här känns väldigt rak på sak, sammanlagt sex lack i guld, vitguld och rött i glittrig, skimrig och uberglittrig finish. Depend är verkligen heta på gröten i år, har aldrig varit maken om lacksläpp! Denna kollektion säljs i begränsad upplaga och ska enligt mitt material redan finnas ute i handeln.

Hinner ni med i släppsvängarna? Jag gör det knappt, haha.

EMIRA255-2

5030 Mr Snowman, 5031 Secret Santa, 5052 Dazzling Decorations

EMIRA256-2

5053 Season Glow, 5055 Ho Ho Ho, 5056 Jolly Man

Jag är svag för allt som glimmar, glittrar och skimrar och dessutom väldigt svag för allt som har med jul att göra, så jag blir varm i hjärtat av en sådan här kollektion. Visst, lite ensidig rent nyansmässigt men ack så fina. Jag tycker att det är roligt att de varvar glittret i lacken, en del är mer finmalda än de andra och så har vi två godbitar med sådant här ”tazzle”-glitter (eller vad tusan heter det?) som ser rätt festligt ut. Jag är mest såld på Lacket Ho Ho Ho, haha!

Vad tycker ni, är ni sugna?

Depend Time to Sparkle har ett rekommenderat pris om 29 SEK. Finns att köpa hos Kicks, Lloyds Apotek, samt välsorterade parfymerier.

 

 

You May Also Like

3 comments

Reply

Åhhh vad fina fast oj vad dom släpper lack!

Reply

Gissar att det är strängglitter du menar :)

Reply

Jag håller med dig, älskar också julen, glitter och skimmer. Tycker lacken ser superhärligt ut i färgerna. Däremot gillar jag inte depends lack. På mig flagnar de av väldigt fort så jag har gett bort mina till bonusdottern.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.