Inlägget innehåller produkter för ev. påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

EMIRA353

Redan i januari fick jag stifta bekantskap med märket Acasia och deras nylanserade produkter. En av de saker som följde med hem var Acasia Clean Cleanser som legat bortglömd ett bra tag i mina lådor, men tidigare i höstas letade jag (lite triumferande om jag ska vara ärlig) fram denna rengöringsmjölk ur mina gömmor och nu är min tub helt igenom tom.

Vi rekommenderas att använda mjölken morgon som kväll för att avlägsna orenheter och smink och lämnar huden både len, ren och med fin lyster. Kan användas på samtliga hudtyper och innehåller bland annat E-vitamin, provitamin B5, glycerin och rapsolja.

Vad tycker jag? Eftersom jag har kombinerad känslig hud med eksemproblem är det viktigt för mig med en mild och skonsam rengöring. Jag har upplevt att min hud känns fräsch, lätt och välmående efter användning och inte haft problem med varken irritation eller uttorkad hud. Parfym står med på innehållsförteckningen, men som näst sista ingrediens. Jag tycker att det är en fin rengöring för den som vill åt en skonsam, men effektiv tvätt.

Har ni testat denna – i sådana fall, vad tyckte ni?

Acasia Clean Cleanser har ett rekommenderat pris på 295 SEK. Finns att köpa på bland annat Acasias egen webshop.

You May Also Like

2 comments

Reply

Just med hudvård har jag noll koll. Det jag använder just nu är sådant som kommit i tex glossybox eller som nu när jag får mängder i min adventskalender. De små tubera räcker kanske en två veckor, så jag byter rätt ofta för att känna någon speciell skillnad tror jag. Men när jag eventuellt får en heltidsfastanställning så kommer jag att börja med att utforska hudvård från Clarins och Lush, det är dom märkena jag har hört mest och bäst om.

Reply

Hudvård var en av de saker som tog längst tid för mig att uppskatta. När jag pluggade och jobbade på timmar (även efter examen) hade jag ingen som helst lust att värdesätta hudvård – det var roligare att köpa lack, ögonskuggor och läppstift. Idag börjar jag väl se vikten i att faktiskt ta hand om min hud och jag har börjat lägga om mina rutiner och är nästan lite förbannad på mig själv för att jag dröjt så länge, haha. Har som tanke att beställa lite grejer från The Ordinary när jag vet hur mycket pengar som går åt till/vid jul. Lush har jag inte använt särskilt mycket hudvård från (mest duschcrémer – älsk på SnowFairy!) och Clarins har jag ingen erfarenhet av alls faktiskt :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.