daisyblogga

För fjärde året i rad sitter jag med som jurymedlem i Daisy Beauty Awards och i år sitter jag med i jurygruppen i kategorin Årets hårvård. Som vanligt får jag stanna upp och tänka till och försöka smälta att jag får vara en stor del av det jag verkligen tycker om och som jag håller varmt om hjärtat. Jag liksom? Det är ganska fantastiskt hur mycket fina människor jag lärt känna ”bara” för att jag gillar skönhet.

Men ja, jag har fått hem flertalet av finalister men väntar fortfarande på att få hem ett par för bedömning och betygsättning. Ska bli spännande att se vad jag tycker om den och vem som kommer bli satt på podiet.

Vilka produkter hade ni velat se i DB-Awards?

You May Also Like

2 comments

Reply

Hjälp vad kul att få prova så mycket produkter!!

Reply

Både roligt och ansträngande på samma gång! Det kan kännas väldigt stort och tungt ibland och det är ju ett ansvar och åtagande som man tar på sig. Men ja, absolut roligt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.