emiran_201403024990

emiran_201403024994

Daisy Beauty Expo 2017

Hej!

Har ni haft det bra över jul och nyår? Jag har spenderat mycket tid med min familj och släkt och haft några sköna dagars vila. Det är lite tunt med inlägg här just nu, men ni som hängt med ett tag vet att jag började på en ny tjänst i slutet av november och de kommande två veckorna har jag fullt upp (och kommer jobba över en hel del), vilket gör att bloggen landar lite i nya-året-träda. Till det hör ju att jag för fullt testat produkter till Daisy Beauty awards – jag skickade in mina omdömen igår – och nu peppar mig själv inför Daisy Beauty Expo som går av stapeln nu i mitten av Januari. Men jag har inte glömt bort er och jag har tänkt att så snart som möjligt få ut det sista inlägget om Rituals adventskalender – jag kan ju inte skita i de sju sista luckorna direkt, haha!

Håll till godo och god fortsättning 

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.