Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.

Maybelline Vivid Matte Liquid verkar ha blivit något av en storsäljare hos märket sedan de introducerades på marknaden. I höstas utökades sortimentet med ytterligare fyra toner men de hittade inte hem till mig förrän nu på andra sidan året. Maybelline gick i vilket fall som helst all in på att förmedla höstiga toner i kaffe, plommon och nude och jag tycker att de lyckades riktigt bra att kapsla in en känsla av värme och höst i det nya nyansutbudet.

Grey Envy, Beige, Coffee Buzz & Possessed Plum

Vivid Matte Liquid är ju liksom namnet antyder en flytande läppfärg med matt finish. Det tar ett tag innan den glossiga ytan torkar och jag tycker väl mer att den är semimatt än matt-matt (förstår ni hur jag menar?) men de ger ändå en snygg effekt och jag gillar de nyanser som finns. Trots att jag vet att vårens nyheter kommer bjuda på mer gloss och skira toner än det senaste årets matta trend, håller jag hårt i att de matta läppprodukterna är en storfavorit hos mig.

Vad tycker ni om att bära mörkare nyanser som de här? Jag har lite svårt när de blir allt för varma i tonen, då ser jag bara helknasig ut, men jag har inga problem att bära toner i ex. plommon. Det är bara tjusigt!

Maybelline Vivid Matte Liquid har ett rekommenderat pris på 99 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.