Inlägget innehåller produkter för ev. påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy

För några veckor sedan fick jag hem ett pressutskick med ett par produkter från det amerikanska skin care-märket Doll Face. Jag vet att jag alldeles för lätt faller för saker i fina förpackningar, men jag kunde inte låta bli att känna mig lite varm av både omtanke runt paketet i sig (minus att Post Nord totalt demolerat det yttre omslaget…) och  de enkla, men alldeles ljuvliga produktförpackningarna. Ja, jag dras till fina saker!

Doll Face introducerades på den svenska marknaden med den unga kvinnan i åtanke, hon som med inte allt för stor plånbok värnar om och letar efter produkter med hög kvalité. Doll Face sätter stort värde på naturliga ingredienser, utesluter mineraloljor, parabener och djurtester. Tanken är att märket ska finnas till för att var och en ska kunna skapa en individuell hudvårdsrutin med de grundprinciper man eftersträvar utan att göra allt för stort hål i plånboken.

Little Black Mask (349 SEK)

Framtagen för att bistå och ta hand om den trötta vinterhuden och bekämpa vanliga hudåkommor. Den hjälper till att slåss mot porer, finnar, problemhy, glåmigt och ojämn hudton. Den innehåller bland annat lakritsextrakt för lindring av synliga hudproblem, men även träkol (som beskrivs som den renande perfektionisten, klockrent!) som hjälper till att avlägsna olja, toxiner och talg.

Soothe Triple-Action Under Eye Serum (279 SEK)

Ett ögonserum som skyddar den känsliga huden under ögonen mot fina linjer, mörka ringar och svullnad. Det innehåller Haloxyl och Eyliss, två patenterade komplex som hjälper till att motverka mörka ringar (Haloxyl) och jämnar ut, minskar svullnad och stramar åt (Eyliss).

Lite OT från hudvården men i paketet fanns även ett Lemon Cream Scented Candle från Lagerhaus och innan jag tittade närmre på det trodde jag att det fanns att att köpa hos Doll Face, haha. Det luktar i vilket fall som helt urbota gott och det står här så fint på skrivbordet och gör mig glad 

De senaste veckorna har min hud blivit något av en krigszon för blemmor, finnar och röda utbrott och jag vet inte riktigt vad det beror på. Det känns lite som att den gått in i någon tonårsrevolt och det är det ju lite sent för? Haha. Det känns i vilket fall som helst väldigt passande att komma igång och testa Little Black Mask och se vad den går för. Ögonserumet är jag också nyfiken på, jag är så dålig på att ta hand om mina kråkfötter och har på sista tiden haft i åtanke att se mig om efter något som kan motverka svullnaden jag vaknar till varje morgon.

Har ni testat något från Doll Face tidigare? Vad tyckte ni om det i sådana fall? Jag återkommer med omdöme osv efter en tids användning så att jag hinner få en uppfattning om dem!

Doll Face finns att köpa på bland annat Nelly, Lyko, Nordic Feel och Colorsvibe.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.