Idag tänkte jag att vi skulle spana in Depend Spring 2018 O²-Nailpolish Retro Glam, en tolvmannakör i vad som tycks vara uppdelat i två arior för att fånga våren riktigt in på djupet. De första sex nyanserna går i skirt rosa, nude, dammigt lila och korall, medan resterande del brassar på i gult, syrén och blått i olika finish. Depend skriver såhär om Retro Glam;

”Häng med på en nostalgisk resa när vintage-modet gör sig påmint med en ny glammig touch. De stora solglasögonen tar plats tillsammans med sammet, manchester och silke. Matcha med soft make up och pastellfärgade naglar för en glammig retrolook.”

Jag kan inte låta bli att få vårkänslor trots att vädret utanför fönstret säger det raka motsatta. Hur mycket snö har ni fått? Vi har hur mycket som helst! Mitt humör och mående är väldigt bundet till vädret och omslag mellan årstider så det spritter verkligen i kroppen nu när den inser att våren är på gång. Pasteller som dessa får mig alltid lite varm i hjärtat, är det samma för er?537, 538, 539, 540, 541 542

543, 544, 545, 546, 547, 548

Det syns inte på bilderna, men flerparten av lacken har ett riktigt finmalt skimmer som enbart kommer fram i ljuset. Jag tycker att det ibland höjer effekten av en annars kanske rätt vanlig nyans även om jag är en sucker för pasteller överlag. Jag gillar faktiskt de första sex nyanserna snäppet mer än de senare, men det finns godbitar i varje hörn. Är det bara jag som tycker att tonerna ser ut att passa i en stor påse med fluffiga marshmallows? 

I år är det förresten tio år sedan jag började bli mer och mer intresserad av beauty och skönhet och jag började faktiskt min resa med att bli helt frälst i nagellack. Då hade jag inte riktigt span på samma sätt som idag och såg inte hur cyklerna i lanseringarna gick – idag är det så tydligt att pastellerna och de ljusare tonerna träder fram mot våren när vi behöver dem som mest och de djupare glittriga historierna glöms bort fram mot hösten. Jag tycker att Depend lyckas bra (som vanligt ska väl tilläggas) att skapa vår i hjärtat på mig. Vad tycker ni?

Depend Nailpolish har ett rekommenderat pris på 29 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.