Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme. Läs gärna mer i min policy.

Depend fortsätter mata vårnyheter och jag tror jag är uppe i fyra kollektioner som droppat in de senaste veckorna. Retro Glam kikade vi på tidigare, men idag tänkte jag att vi tar och kikar på lackserien Studio 54.

Kollektionen består av tolv lack i allt från pasteller, glitter och skiraste skimmer som går hand i hand och skapar en look inspirerad av disco, disco och ännu mer disco. Låter det lockande? Kollektionen beskrivs såhär i sin enkelhet: ”Ta fram din inre discodiva och häng med till New York och världens mest mytomspunna nattbar. Klara färger, pasteller, skimmer, glitter och metallic – vårens läckraste kollektion kommer från Depend.”

539,540, 541, 542, 543, 544 (543 är mycket mer orange än på den här bilden)

545, 546, 547, 548, 549, 550 (545 är skirt pärlemor men jag fick verkligen inte till bilden)

Bortsett från att jag tycker att det blir alldeles för mycket lack att hålla reda på har jag väldigt svårt att inte gilla Depend och deras lanseringar. De håller sig verkligen på planen året runt och hoppar på trender och nyheter så snabbt att jag knappt hinner blinka. De fyra första lacken ser ut som taget ur typ ett påskägg (nu vill jag ha påsk också!) medan de andra får mig att tänka lite mer på discofasonerna de vill försöka få fram. Jag är inte riktigt förtjust i tassel-lacken (mest för att jag aldrig får dem att bli snyggt applicerade) men i övrigt tycker jag att det är en tjusig skara. Vad tycker ni?

Depend minilack har ett rekommenderat pris på 25 SEK.

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Gillar andra depend färger mer. Lite för mycket pastell. Men dom har ju färger för alla och det bra. Kram. Så kul du bloggar igen.

Reply

Ja det är väldigt mycket pasteller såhär års, men det verkar vara rätt genomgående hos samtliga märken. De får pastellfeber! Men jag håller med, Depend är väldigt duktiga på andra nyanser också! Och tack Maria, vad glad jag blir att se dig skriva det. Jag har saknat inspirationen (och nu tyvärr blev det ju uppehåll pga privata skäl) men jag hoppas på att komma tillbaka bra under våren :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.