Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Detta påverkar inte mitt omdöme. Läs gärna mer i min Policy.

På Daisy Beauty Expo i januari fick vi nosa in oss på Viva La Juicy’s nya doft Soirée som släpps nu i mars. Flaskan är prålig, frostig, rosa, otymplig, way to much på alla sätt och vis och ALLDELES FANTASTISKT. Det väntade ni er inte, eller hur? Nä men helt ärligt, det är svårt att inte gilla någonting som ser ut såhär. Jag tyckte att vi mer såg ut som en hög fågelholkar när vi såg flaskan första gången!

Soirée finns i tre storlekar: 30 ml (495 SEK), 50 ml (650 SEK) och 100 ml (900 SEK).

Såhär skriver Juicy Couture på sin hemsida (LÄNK):

”Viva La Juicy Soirée takes her to a wild luxe masked party, a fantastical escape from reality where vibrant colors, alluring scents and enchanting sounds of music fill the air. She puts on her mask, revealing her cheeky side while turning heads with her captivating charm and trailing a scent of something totally irresistible. Viva La Juicy Soirée. Let the party begin. The fragrance dances to life with a kaleidoscope of jeweled fruits like pink kiwi and sparkling mandarin. At the heart, Indian Sambac, jasmine and lush, vibrant water lily radiate feminine charm, while senual amber, musk and soft woods pulse with a warm, intoxicating allure.”

När jag först testade den tyckte jag att den söta doften var övermäktig och att jag nästan fick lite huvudvärk, men allt eftersom tonerna dämpade sig kunde jag förstå hur jasminen, amber och den rosa kiwin jobbade på och fick det hela att bli en rätt trevlig doftupplevelse. Trots att jag fick information om att den inte släpps förrän i mars har jag sett att den finns till försäljning på exempelvis Kicks hemsida så jag vet inte riktigt vad det är som egentligen gäller.

Har ni sett den ute i butik? Har ni testat någon doft från Viva la Juicy tidigare?

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag måste ta mig en sniff på den när den dyker upp i butik :D bara flaskan ger mig VILL-HA-BEGÄR :D har en sen tidigare som jag älskar. Det är en riktig sommardoft med massa rosor.

Reply

Det måste du verkligen! Hade kunnat ha allesammans bara för flaskan skull, haha. Jag tycker att den här är lite för skarp till en början men den luktar verkligen gott när de första noterna klingat av.

Reply

Inte min typ av doft. Tänk vad olika luktsinne man kan ha. Tur det finns mycket att välja på kram.

Reply

Det är ganska fantastiskt faktiskt! Jag vet flera parfymer som mina vänner/släktingar gillar som jag inte klarar av alls. Men det är tur det, tänk om alla skulle köpa samma doft hela tiden, vad svårt det skulle vara att få tag på sin favorit!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.