Inlägget innehåller produkter för eventuellt påseende. Det påverkar inte mitt omdöme i fråga. Läs gärna mer i min policy.


Det börjar bli dags för företagen att spotta ut sommarnyheter på löpande band och som vanligt är Depend snabbast ut med att skicka ut sina nya produkter. Först hem i brevlådan blev Life of Venice, årets sommarkollektion för 7day-hybridlacken som i mångt och mycket är en av mina favoritlinjer. Kollektionen är inspirerad av det färgsprakande Amerika (nej jag är inte alls svag för USA, EHM!) och Depend skriver såhär om saken: 

”Det är dags att förverkliga våra amerikanska drömmar! Venice Beach myllrar av liv och rörelse och inspirerar till klara starka färger som lyser ikapp med den kaliforniska solen. Sola, surfa, sippa lemonad under palmerna eller åk rullskridskor på strandpromenaden – låt det livfulla Venice bli ditt föredöme i sommar.”

Kollektionen består av sammanlagt 8 färgsprakande godbitar i krämformula framtagna för att vi ska kunna andas lite sommarvärme i förtid:

Gone to the Beach, Palm Tree Shake, Boardwalk blues, Pink Lemonade

Hello Sunshine, Blue paradise, Next to Santa Monica, Blue Paradise

Mina favoriter!

Det här är verkligen en jättefin kollektion, tycker ni inte? Färgerna känns verkligen rätt för att fira in sommaren och de är nästan neon-skrikiga i vissa ljus. Jag är mer förtjust i de fyra första nyanserna men kan tänka mig att de andra kan falla i tycke hos andra. Gillar ni att ha sådana här färgbomber på fingrarna? jag inser att jag är jätteovan med lackade naglar (vilket är ganska tragiskt med tanke på att lack alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, haha).

Finns i butik sedan vecka 16 och säljs under en begränsad tid/så länge lagret räcker. 7Day-hybrid polish har ett rekommenderat pris på 39 SEK. Finns att köpa på bland annat ICA Maxi, H&M, Lindex, Åhléns & Kicks.

You May Also Like

2 comments

Reply

Haha, jag har Pink Lemonade på mig nu! Älskar :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.